Halele metalice, prin versatilitatea de care au dat dovada si prin rapiditatea cu care sunt construite pot avea mai multe destinatii. In paleta noastra de servicii intra si acest tip de constructii. Daca aveti nevoie de constructii de hale metalice Brasov sau nu sunteti convinsi ca este ceea ce trebuie, aruncati un ochi mai jos.

  1. Hale agricole Brasov
  2. Hale pentru cresterea animalelor Brasov
  3. Hale pentru depozitarea utilajelor Brasov
  4. Hale pentru procesare in industria alimentara Brasov
  5. Hale pentru industria auto Brasov
  6. Hale pentru depozitare si logitica Brasov
  7. Hale pentru activitati sportive Brasov

Hale metalice agricole Brasov

hale agricole brasov

Cand ne ocupam de proiecte de constructii hale metalice Brasov care au ca destinatie depozitarea recoltei tinem cont de necesitatea unei ventilatii naturale si a unui spatiu deshis in care se pot manavra utilaje, benzi de transport etc.

Hale metalice pentru cresterea animalelor Brasov

gale industriale ferma animale

Esti fermier? Vrei sa ai animale sanatoase si fericite? Ridicam hale pentru cresterea animalelor in care acestea sa fie la adapost pe orice vreme. Bine izolate, halele pentru animale construite de noi ofera caldura pe timp de iarna si racoare pe timp de vara.

Hale metalice pentru depozitarea utilajelor Brasov

hale pentru utilaje brasov

Fereste-ti utilajele de ploi, zapezi si alti factori de mediu. Pastreaza-le in siguranta si depoziteaza-le in hale special amenajate. Construim hale pentru depozitarea tractoarelor, combinelor si accesoriilor necesare muncii campului.

Hale metalice pentru procesare in industria alimentara Brasov

hale metalice tractoare si utilaje

Procesarea alimentelor se realizeaza in interiorul unor hale metalice construite in acord cu toate cerintele care se impun in acest domeniu. Construim hale pentru procesare sau stocare de alimente atat in Brasov cat si pe intreg teritoriul tarii.

Hale metalice pentru industria auto Brasov

hale metalice auto brasov

Construim hale pentru industia auto din Brasov: service-uri auto, statii ITP, curatatorii si detailing auto, vulcanizari, parcari supra-etajate etc. Halele metalice sunt construite pentru a permite accesul autoturismelor cu usurinta.

Hale metalice pentru depozitare si logitica Brasov

Hale metalice pentru depozitare si logitica Brasov

Construim si inaltam hale metalice pentru a fi amenajate drept spatii de depozitare pentru marfuri. Centrele logistice sunt de real interes in Brasov, de aici este usor sa ajungi in orice colt al tarii. ­čśë

Hale metalice pentru activitati sportive Brasov

sali de sport pe structura metalica

Construim pe structura metalica sali de sport, sali de fitness, terenuri de fotbal, baschet sau handbal, patinuare, sali de antrenamete sau activitati sportive.

Daca unul din proiectele la care v-ati gandit se incadreaza in cele de mai sus, contactati-ne!