Construim, construim si iar construim! Crestem odata cu fiecare proiect si ne indreptam mereu catre noi proiecte de constructii industriale Brasov. Parcurile industriale din jurul Brasovului sunt in plina dezvoltare si suntem fericiti sa punem umarul la progres.

Constructii industriale Brasov „la cheie”

Printre primele lucruri pe care un constructor trebuie sa le inteleaga sunt cele referitoare la destinatia cladirii cu caracter industrial. Aceasta va fi construita si compartimentata pentru a se potrivi „manusa” businessului.

Fiecare activitate care se desfasoara sub cupola unei constructii industriale Brasov difera si are specificatii care trebuie intelese si urmate intocmai. Grija noastra este indreptata intotdeauna catre oameni si nevoile lor.

Realizam constructii industriale in Brasov cu oameni si pentru oameni. Personalul nostru este unul capabil, experimentat si in continua scolarizare pentru a oferi solutii potrivite in constructii industriale si pentru a mentine un standard de calitate la cote maxime si preturi la cote minime. ­čÖé

constructii brasov

Proiectare constructii industriale Brasov

Totul pleaca de la un desen, o schita care se modeleaza mai intai in creion, apoi in programe avansate de design si arhitectura pana prinde contur o cladire noua cu o structura trainica si solida.

Calculam, calculam si iar calculam. Nu exista loc de erori.  Cu cat cerintele sunt mai complexe, cu atat calculele se refac de mai multe ori.

Constructii industriale Brasov si tehnologii avansate

Ne folosim de tehnologii avansate pentru a da viata unor proiecte avangardiste. Credem intr-o dezvoltare durabila si sustinuta prin tehnologie, prin inovatie si talent. Aportul uman face diferenta. Ideile se nasc la fiecare secunda.

Cu ochii pe Eurocoduri

Standardele in constructii se schimba. In bine! Mereu apar standarde noi si studii de care ne dorim sa tinem cont, fie ca sunt obligatorii sau doar cu caracter informativ. Ridicam structuri care sa dureze o viata si ceva mai mult. Despre asta este vorba in serviciile pe care le oferim, despre asta e vorba in succesul in constructii industriale Brasov.