La multi ani noua! La multi ani constructorilor din Brasov si Romania. Azi luam o pauza de la activitatea de constructii hale metalice Brasov si sarbatorim. 14 septembrie e o zi dedicata noua, celor care construiesc, inalta, zidesc, proiecteaza si realizeaza cladiri.

Daca exista ziua copilului, ziua mamei, ziua tatalui, ziua marinei, ziua aviatiei, ziua medicilor, ziua electricienilor, de ce sa nu avem si noi constructorii o zi dedicata activitatilor noastre?

Ziua Nationala a Constructorului : 14 Septembrie

Pe 14 septembrie romanii se bucura de o sarbatoare religioasa importanta. Ai observat ca cele mai multe astfel de „zile” sunt legate de o sarbatoare religioasa? Exemple:

  • Ziua Marinei corespunde cu Sf. Maria
  • Ziua electricianului corespunde cu Sf. Ilie
  • Ziua constructorului corespunde cu Ziua Crucii.

Si lista poate continua.

Sarbatorim ziua constructorului si facem un bilant al proiectelor din prima parte a anului. E septembrie si inca putem lucra la constructii de hale metalice Brasov. Mai avem proiecte in derulare, caci nu ne dam inapoi nici de la proiectele mari si nici de la proiectele mici.

Ne facem planul pe urmatorul trimestru si ne ordonam proiectele pentru a respecta fiecare termen de predare.

Ce ne dorim de ziua noastra?

Ne dorim sa fim sanatosi, mai ales in contextul acestei pandemii.

Ne dorim sa ne dezvoltam ca firma si ca indivizi, fiecare in parte.

Ne dorim proiecte care sa ne solicite, care sa ne impinga catre limite.

Ne dorim sa inaltam cladiri durabile care sa ramana ca o semnatura a noastra peste timp.

Ne dorim sa fim la curent cu tot ce inseamna nou in domeniu.

Iubim sa facem hale metalice si nu numai. Iubim structurile metalice si stim sa lucram cu fierul si nu ne dam in laturi nici atunci cand vine vorba de constructii civile. Facem case pentru a creste nivelul de confort, pentru a fi parte dintr-o viata mai buna, mai frumoasa.